010-2234698 • Voorschoterlaan 40 • 3062 KP • Rotterdam info@ngrotterdam.nl

Homeopathie

Homeopathie is een energetische geneeswijze. Door inname van een homeopathisch middel wordt er aan het lichaam/zelfgenezend vermogen een prikkel gegeven waardoor deze weer in balans kan komen. Om tot het juiste homeopathische voorschrift te komen kijken we naar de hele mens. Deze holistische benadering houdt in dat niet alleen de symptomen van de hoofdklacht belangrijk zijn, maar ook wie je bent als persoon.

In het eerste consult wordt er daarom ingegaan op de klacht maar ook op eventuele overige klachten. Ook je functioneren in het algemeen komt aan de orde, hierbij moet je o.a. denken aan je voedingsgewoonte, weersvoorkeuren, eventuele bijzonderheden over slaap, dromen en emotionele en mentale functioneren. Kortom, het is de bedoeling om het lichamelijk, emotioneel en mentaal functioneren in heden en verleden duidelijk te krijgen. Aan de hand van de verkregen gegevens krijg je een passend homeopathisch middel. Dit kan aan het eind van het consult gebeuren maar soms kan het ook wat meer tijd in beslag nemen en krijg je het middel later toegestuurd.

Een vervolgconsult vindt, afhankelijk van de klacht, na ong. 4 weken plaats.

Je bent een stap dichter bij meer gezondheid. Ontvang onze laatste tips over het leven van je gezondste leven

Mentaal, emotioneel en fysiek

De gegevens die u invult bij het contactformulier worden alleen gebruikt om uw vraag te beantwoorden. De gegeven informatie valt onder de wettelijke geheimhoudingsplicht.  Zie hier hoe wij met deze gegevens omgaan.

Volg ons ook via social media

Natuurlijk Gezondheidscentrum
Rotterdam

Voorschoterlaan 40
3062 KP Rotterdam
010 2234698