Gezondheidscheck

Wij werken graag preventief aan je gezondheid. Voel je je op zich wel ok, maar heb je toch wat van die klachtjes waarvan je je afvraagt wat ze betekenen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voorkomen is beter dan genezen is een belangrijk uitgangspunt van de natuurgeneeskunde, welke behandelmethode dan ook.

Om gezond oud te worden zullen we zelf moeten werken aan een gezonde voedingsstijl en leefwijze. Een manier om dat te doen, is het periodiek doen van een gezondheidscheck. Je kunt het zien als een ‘onderhoudsbeurt’ van je lichaam. En zo ongewoon is periodiek onderhoud eigenlijk niet. We brengen zelfs onze auto minimaal een keer per jaar naar de garage voor een beurt, dus waarom zouden we dat dan niet doen voor ons lichaam, het voertuig van onze geest en ziel?

Het is belangrijk om regelmatig stil te staan bij je gezondheid, zowel fysiek als mentaal/emotioneel. Het leven van alledag vraagt veel en de werkdruk en belasting is vaak groot. Wij zien dat dagelijks in de praktijk. Clienten lopen op het randje, maar hebben dat vaak zelf niet eens echt door. Langzaam wen je aan klachten of een verminderde vitaliteit. Op een gegeven moment gaan we zelfs vinden dat die klacht dan maar bij ons hoort. Neem de signalen die je lichaam je geeft serieus. Je lichaam praat tegen je, luister ernaar. Het is heel gezond regelmatig naar iemand toe te gaan en voor je te laten zorgen. Zelf loop je vaak in vaste patronen en heb je niet in de gaten waar de valkuilen zitten. Door iemand mee te laten kijken, kun je jezelf verder helpen, zowel fysiek als mentaal/emotioneel.

Behandeling:

Lijkt dit je een goed idee? Maak dan een afspraak met een van onze therapeuten. Kies de behandelmethode en behandelaar die je het meeste aanspreekt. We kunnen van daaruit, in overleg met jou uiteraard, altijd bekijken of er aanvulling nodig is vanuit een andere therapie om jou te helpen bij een optimale gezondheid.

Klachten waar je aan kan denken zijn:

  • je slaapt wat minder de laatste tijd
  • je kunt je minder goed concentreren dan voorheen
  • je voelt je niet zo blij, maar weet niet goed waaraan dat ligt
  • je darmen werken niet zoals je het gewend was
  • je menstruatie is de laatste tijd wat onregelmatiger of hefiger/minimaler
  • je voelt je onrustig, maar kan dat niet goed veranderen
  • je hebt terugkerende weerstandsklachten (herpes, verkoudheden, etc)
  • etc

Volg ons ook via social media

Natuurlijk Gezondheidscentrum
Rotterdam

Voorschoterlaan 40
3062 KP Rotterdam

Agenda:

  • Geen evenementen