010-2234698 • Voorschoterlaan 40 • 3062 KP • Rotterdam info@ngrotterdam.nl

Ademhaling en ontspanning

Leer weer op een gezonde manier te ademen, waardoor je je energieker en prettiger zult voelen. Bovendien kunnen klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Ook wanneer je geen noemenswaardige klachten hebt, kan je de oefeningen gebruiken om je prestaties te verbeteren omdat concentratie en focus door de oefeningen beter worden. De ademhalingsconsulten worden vaak gecombineerd met ontspanningsconsulten omdat een verstoorde ademhaling vaak wordt veroorzaakt door stress en spanning.

Om een indruk te krijgen van jouw manier van adem halen wordt gebruik gemaakt van een computerprogramma (bio-feed-back), waarbij je hartslag, adempatroon en ademfrequentie wordt gemeten. Met een speciaal ontwikkelde app kan je ook zelf oefenen.

Je kunt ook een hartcoherentietraining volgen. Dit is een gecertificeerde stressreductietraining van Heartmath, de geestelijk vader van het begrip hartcoherentie.

Je bent een stap dichter bij meer gezondheid. Ontvang onze laatste tips over het leven van je gezondste leven

Mentaal, emotioneel en fysiek

De gegevens die u invult bij het contactformulier worden alleen gebruikt om uw vraag te beantwoorden. De gegeven informatie valt onder de wettelijke geheimhoudingsplicht.  Zie hier hoe wij met deze gegevens omgaan.

Volg ons ook via social media

Natuurlijk Gezondheidscentrum
Rotterdam

Voorschoterlaan 40
3062 KP Rotterdam
010 2234698