Geven laboratorium testen je de informatie die je nodig hebt over je gezondheid?

Door het corona virus beseffen we ons des te meer dat het zo belangrijk is dat je vitaal en gezond bent, met een goed werkend immuunsysteem. Behandelingen in het Natuurlijk Gezondheidscentrum zijn daar altijd op gericht. We kijken naar de oorzaak van je klachten en zetten daar de behandeling op in, zodat je je gezonder en vitaler gaat voelen.

Als je kijkt vanuit het geheel, dan is daar vaak de oorzaak van je klachten te vinden. Toch is het niet altijd even duidelijk en dan kunnen laboratorium onderzoeken uitkomst bieden. In het Natuurlijk Gezondheidscentrum werken we met laboratoriumtests als de oorzaak op basis van je verhaal niet duidelijk genoeg is of je niet op de behandeling reageert zoals we zouden verwachten. Zo kunnen we bijvoorbeeld kijken naar voedingsintoleranties, wat er mis gaat in je darmen, hoe je hormonen ervoor staat, of je schildklier goed functioneert en nog veel meer.

Als je bijvoorbeeld al jaren rondloopt met darmklachten, preventief wil weten hoe je ervoor staat om jezelf gezond te houden, onregelmatige menstruaties hebt, vage klachten hebt of juist heel specifieke klachten waar geen oorzaak voor te vinden is, dan kunnen deze testen de oplossing zijn.

Hoe gaat dit in zijn werk? Bij de intake bepalen we of het nodig is om te testen en zo ja, welke test voor jou het meest geschikt is. Je krijgt van ons testmateriaal mee. Een ontlastings- of een speekseltest neem je zelf af en een bloedtest kan je bij een bloedafnamepunt laten doen. Wij krijgen de uitslag en bespreken deze met jou. Aan de hand hiervan krijg je een behandeladvies.

De komende tijd zullen we meer aandacht besteden aan de verschillende testen en wanneer deze worden gebruikt. Wil je nu al vast meer informatie? Kijk op ‘Testen’ of mail/bel ons met je vraag!